Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych podnikov - Portál úradov
Informácie pre prevádzkovateľov potravinárskych podnikov
- Poslanecká novela zákona č. 355/2007 Z. z., týkajúca sa odbornej spôsobilosti na činnosti uvedené v § 15 ods. 2 písm. c) zákona č. 355/2007 Z. z.
- Aspartám
- Monakolín K
- Oxid titaničitý
- Zmena podmienok pri vývoze potravín zo SR do Číny od 1.1.2022
- Melatonín vo výživových doplnkoch
- Deriváty hydroxyantracénu (HAD)
- Glutén v potravinách
- Mikroorganizmy v potravinách
- Kontaminanty v potravinách
- Akrylamid
- FOPNL
- Sklad organického odpadu (metodické usmernenie)
- Počet sanitárnych zariadení v zariadeniach spoločného stravovania (metodické usmernenie)
- Použitie vlastných obalov na zabalenie pokrmov v ZSS (usmernenie)
- Schválenie prevádzkarne produkujúcej klíčky
- Postupy založené na zásadách HACCP, správna hygienická prax, správna výrobná prax